Text/HTML
pagetitle

Over DPD

Text/HTML
Text/HTML
parcelshop finder
Text/HTML

Wij verzenden bijzondere pakketten

Bij DPD zijn we ervan overtuigd dat elk pakket dat we verzenden of leveren bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon, een organisatie of misschien wel voor een hele industrie. Er is altijd iemand die een pakket verzendt of verwacht. Deze mensen staan bij ons centraal. Dat zie je terug in onze manier van werken, dat is DPD.

Eén van de grootste koeriersdiensten

Dagelijks zorgen we ervoor dat 2,5 miljoen pakketten hun eindbestemming bereiken, bij mensen thuis of bij bedrijven. Om dit te realiseren beschikken wij over het sterkste internationale netwerk op de baan. Daarmee zijn we één van de grootste koeriersdiensten van Europa. Wereldwijd werken op meer dan 800 locaties 24.000 mensen en rijden 18.000 voertuigen op de weg. De belangrijkste aandeelhouder van DPD is de GeoPost-groep, met een aandeelbestand van 83,32%. De GeoPost-groep is een dochterbedrijf dat volledig eigendom is van de Franse La Poste.

Het DPD-team

Hier in België staan ruim 300 mensen klaar om onze klanten en hun klanten te bedienen. We werken vanuit 5 vestigingen (Aalter, Boortmeerbeek, Courcelles, Flémalle en Mechelen). We willen namelijk dicht bij onze klanten staan en houden van een persoonlijke benadering.